„Личеше си, че го боли много“: Удариха Хари Стайлс по време на концерт във Виена

0

П евецът Хари Стайлс беше ударен в лицето от предмет, хвърлен от човек от публиката, по време на концерт на изпълнителя във Виена, съобщи ДПА.

Видеоклипове от концерта в стадион „Ернст Хапел“ в Австрия, публикувани онлайн в събота, показаха как поп звездата върви по сцената, докато предмет полита във въздуха и да го удря в лицето – близо до окото му. След удара той потръпва от болка и се навежда, държейки лицето си в ръце.

„Той продължи да докосва лицето си често. Личеше си, че го боли много. Изглежда, че трябваше да се събере, след което се обърна към нас отново и продължи да пее“, каза фен от публиката.

29-годишният Стайлс и преди е бил замерян с предмети, хвърлени от фенове по време на концерти – миналия месец той беше ударен в лицето от букет с цветя по време на концерта си в град Кардиф.

През юни поп певицата Биби Рекса също беше ударена в лицето на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката беше замерена с мобилен телефон, след което публикува снимка в Instagram, с която тя показа голямата лилава синина на клепача си. 27-годишен мъж беше арестуван и обвинен в нападение заради този инцидент.

Няколко дни след случката с Биби Рекса певицата Ейва Макс съобщи, че човек се е качил на сцената, докато тя е изнасяла концерт в Лос Анджелис, и „ѝ е ударил толкова силен шамар“, че е одраскал вътрешността на окото й.

Американската кънтри певица Келси Балерини също беше ударена в лицето от гривна, която фен хвърли по време на неин концерт в щата Айдахо. Тя сподели снимки от концерта в социалните мрежи и написа: „Послепис – добре съм, нека просто да се пазим по-добре взаимно по време на концертите.“

Тази седмица британската певица Адел се изказа против големия брой инциденти с изпълнители. По време на един от концертите си в Лас Вегас, тя каза на тълпата: „Забелязали ли сте как в момента хората сякаш забравят за етикета на шоуто? Просто хвърлят гадости на сцената, виждали ли сте ги? Осмелите ли се да хвърлите нещо по мен, ще ви убия.“

По темата

Източник: vesti.bg