Филип Атанасов – Фифо триумфира в първата кастинг битка в “Игри на волята”

0

Ф илип Атанасов – Фифо, сребърният медалист от сезон 4 на “Игри на волята”, спечели първата по рода си кастинг битка. Той се изправи срещу опитния спортист Теодор, който беше сериозна конкуренция за рекордьора по победи от сезон 4. Така Филип си извоюва място в “Игри на волята” All Stars, а Теодор не успя да спечели билет за сезон 6 на екстремното риалити.

Освен Филип, на Арената празнуваха и Амазонките. Те трябваше да заложат на един от двамата участници в кастинг битката. Женското племе, което е добре запознато със спортните качества на Фифо, се спря на сигурното. Дамите имаха право на избор – огън или храна и без да се замислят избраха храната.

.
Източник: NOVA

В предстоящите съботни епизоди на “Игри на волята” зрителите ще видят още силни участници в кастинг битките. На Арената ще се завърнат победителите Алекса Ерски, Андрей Гридин и Милен Цветков, любимците на публиката Стратимир Георгиев, Димитър Морунов и Георги Янев и най-силните сред дамите – Джералдин Тодорова, Ваня Запрянова, Зорница Стоилова и Михаела Тодорова.

В понеделник Гладиатори, Старейшини и Амазонки ще излязат на Арената за втората териториална битка. Амазонките ще дадат всичко от себе си, за да се измъкнат от Дивата река, а Старейшините и Гладиаторите – да не изгубят комфорта на Резиденцията и Стопанството.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в понеделник, 11 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *