Уилям Дефо получи звезда на Алеята на славата

0

В понеделник Холивудската алея на славата даде началото на първата си звездна церемония за годината, като награди Уилям Дефо със звезда на булевард „Холивуд“ в Лос Анджелис.

Докато 68-годишният актьор от „Спайдър мен“ говореше пред тълпа, събрана на кръстовището на „Холивуд“ и „Вайн Стрийт“ в Лос Анджелис, той извика съпругата си Джиада Колагранде, режисьор и музикант, за когото е женен от 2005 г.

„Накрая, благодаря на съпругата ми Джиада Колагранде, която ме учи на благодарност и ми напомня да не плюя на късмета си“, сподели той в края на речта си.

На церемонията присъстваха звездните приятели на Дефо Патриша Аркет, Педро Паскал, Марк Ръфало, Камила Мороне и Гилермо Дел Торо и други, писа сп. People.

„Просто искам да кажа, че е прекрасно да бъда част от тази общност от артисти –  хора, които споделяйки своя опит си представят гледните точки на другите, разказват истории и размишляват върху това, което е, беше и най-важното – може да бъде,“ каза Дефо. „Те ни карат да се чувстваме по-близки един до друг и ни свързват, създавайки важен диалог, особено необходим в тези откъснати, движени от технологиите и разделени времена. Така че се радвам, че съм с хора като тези и се надявам, че по някакъв начин правим този свят по-добър.“

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *