Трифонов: Ние сме на страната на отвратените, а не на отвратителните

6

Н ие сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”. Това коментира във Facebook Слави Трифонов, цитирайки реплика от филм.

Мария Габриел върна празна папка на Румен Радев

„Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип“, каза той.

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са готови да излъчат премиер на ротационен принцип

Целият бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целият бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”. Е, явно ще се завърне и ще продължи“, обобщи политическата ситуация лидерът на „Има такъв народ“.

Като той не спря с това изказване коментара си за ПП-ДБ:

„Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”.  Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката“.

Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”. Асене, Асене, Асенеее…не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

Костадинов: На следващите избори някои партии ще ядат шамари от „Възраждане” – на ротационен принцип

Разбира се, Трифонов изказа мнението си и за лидера на ГЕРБ:

„А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата!“ 

За финал той написа: „Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин. Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?“

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *