Таен брак: 4 звездни двойки, които скриха сватбите си

0

М нозина са запознати с фразата: „Щастието обича тишината“. Някои знаменитости също се придържат към това мнение и затова организират сватбите си тайно от останалите.

Ето кои звезди запазиха брака си в тайна.

Тайка Уаитити и Рита Ора

Източник: Getty Images

Звездната двойка се запозна през 2018 г. в Сидни. В този момент Тайка снимаше „Тор: Любов и гръмотевици“, а Рита снимаше шоуто „Гласът“. Двойката пазеше връзката си в тайна, докато не бяха уловени от папараците. След това Тайка започна да бъде обвиняван в измяна – тогава всички вярваха, че новозеландският режисьор и актьор все още е женен. Но скоро стана ясно, че Уайтити отдавна се е развел с жена си. След една година връзка Тайка Уаитити и Рита Ора се сгодиха. Тяхната сватба, както и началото на романа, беше тайна. Тих празник се проведе в Лондон – в кръга на най-близките. Рита Ора е много щастлива, че най-накрая успя да намери „своя“ мъж и да се омъжи за него.

Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър

Източник: Getty Images

Джъстин и Хейли се познават от деца, но станаха двойка едва през 2018 г. Романтичната връзка на звездите се разви доста бързо: след няколко месеца стана известно за годежа им. Докато феновете активно обсъждаха в каква рокля моделът ще се появи на сватбената церемония, знаменитостите вече успяха тайно да се оженят. Според Хейли сватбата била пазена в тайна, тъй като Джъстин страдал от депресия и не искал пищно тържество. 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Източник: Getty Images

Райън и Блейк се запознаха на снимачната площадка на „Green Lanter“ през 2010 г. И двете знаменитости по това време бяха във връзки с други хора, но след като станаха свободни, започнаха да се срещат почти веднага. Актьорите се опитаха да не рекламират своя романс. Само няколко месеца след началото на връзката Райън и Блейк купиха общ апартамент, а през септември 2012 г. се ожениха в Южна Каролина тайно от журналисти и папараци. Двойката дълго време отказваше да публикува снимки от тържеството в пресата. В списъка с гости имаше само 35 най-близки хора.

Бионсе и Джей Зи 

Източник: Getty Images

Бионсе обяви брака си само месеци след церемонията. Така, че журналистите и феновете не предполагаха нищо преди това. Двойката вдигна скромно празненство в мезонета си с родителите и приятелите си. Според слуховете двойката е поръчала 60 000 орхидеи от Тайланд за този празник. Първите кадри от събитието се появиха в мрежата едва 7 години след самата сватба.

Източник: vesti.bg