Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

0

С ъстезателят по триатлон Васил Василев е следващият елиминиран в “Игри на волята” 5. Той отпадна по медицински причини по време на елиминационния сблъсък срещу шампионката по калистеника Цвети Станева. Васил спечели мястото си в племето на Старейшините след триумф в първата битка на Изгубените за влизане в играта. Така той се събра с брат си Момчил, но радостта им беше кратка, след като по-малкият брат беше пленен от Амазонките. Гледайте първото интервю на Васил след елиминацията му тази събота в “Събуди се” по NOVA.

Източник: NOVA

“Игри на волята” напуска и шампионът по културизъм Валентин Петров, който влезе в екстремното риалити с дъщеря си Елена. Тя беше причината той да отиде в Чистилището по собствено желание и да напусне племето на Старейшините. Там обаче не успя да се приобщи към Изгубените и получи техните елиминационни гласове. По време на съвета от Чистилището успя да се спаси бившата амазонка Виктория Йорданова, която си откупи мястото в играта срещу 100 златни гроша и се завърна при Старейшините.

По време на битката за спасение, която беше спечелена от Даниел от Гладиаторите, отново имаше обрат в играта. Завършилият последен Мартин Николов – Елвиса ще трябва са се бори за правото да се върне в “Игри на волята”, защото вече е част от племето на Изгубените. Милионерът ще се сблъска с тежките условия в Чистилището и ще живее без храна и удобства под открито небе.

Източник: NOVA

За Амазонките премеждията продължават. По време на кастинг битката тази събота те ще трябва да дадат своя залог. Ще имат избор между две силни жени. На Арената на “Игри на волята” се завръща звездата от сезон 4 – Михаела Тодорова, а срещу нея ще излезе акробатката Виктория Пенелова. Ако сбъркат и заложат на грешния човек, Амазонките ще трябва да изпратят един от своето племе в Чистилището.

Не пропускайте „Игри на волята“ в събота, 23 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg