Обвиниха фронтмена на „Гънс ен роузис“ в изнасилване

10

Ф ронтменът на „Гънс ен роузис“ Аксел Роуз е обвинен в сексуално посегателство, извършено преди повече от 30 години в Ню Йорк, предаде АФП, като цитира съдебни документи.

Според сп. „Ролинг стоун“ ищцата е Шийла Кенеди, бивш модел на „Пентхаус“. Жалбата е подадена днес в съд в Ню Йорк, а изданието е получило достъп до нея.

Кенеди твърди, че се запознала с Аксел Роуз в нощен клуб в града през 1989 г., когато била 26-годишна. В нощта, в която се видели за първи път, той я е насилил сексуално в хотелската си стая.

Заради заболяване: Отложиха концерта на „Guns’N Roses“ в Глазгоу

Жената твърди в съдебния иск, че е била поканена в клуба от своя приятелка, за да се опита да се срещне с групата. Кенеди разговаряла с Роуз и накрая той я завел в хотела за парти, пише „Ролинг стоун“.

Приятелката на Шийла Кенеди не бил поканена, защото Роуз не я намерил за „достатъчно секси“.

В исковата молба се посочва, че в хотелската си стая фронтменът на „Гънс ен’ роузис“ дал на гостите кокаин, шампанско и друг алкохол. Твърди се, че след като Кенеди отишла до тоалетната, той я чакал пред вратата. Когато излязла, Роуз „притиснал Кенеди до стената и я целунал“. Жената твърди, че след това била принудена да прави секс с певеца, който не използвал презерватив. 

Получавай безплатно най-горещите новини от Vesti.bg

-->

Източник: vesti.bg