Легендата Красимир Дунев отстрани Калоян Митов от „Игри на волята“

0

П лувецът Калоян Митов от племето на Гладиаторите е поредният напуснал “Игри на волята” 5. Моделът от София загуби битката срещу олимпийския медалист Красимир Дунев от Старейшините. 22-годишният Калоян се бори до последно, но Дунев показа, че е един от най-добрите на Арената.

Източник: NOVA

Спортната легенда от Пловдив получи предимство благодарение на своя съюзник Момчил Василев. Програмистът спечели битката срещу футболния съдия Крум Георгиев и осигури на 50-годишния Дунев една обиколка предимство пред Калоян. Момчил си спечели и лично предимство. Той ще има възможност да залага по време на утрешния кастинг сблъсък, а правилно предположение от негова страна може да промени хода на играта. Ако сбърка, той ще обрече Старейшините на глад за цяла седмица.

Източник: NOVA

По време на кастинг битката утре на Арената ще се завърне победителят от сезон 4 на “Игри на волята” – невероятният Алекса Ерски. Той ще се изправи срещу шампиона по джудо Божидар Темелков от Сливен, който ще се бори за място в сезон 6 на екстремното риалити. Битката ще има неочаквана развръзка, която ще опъне нервите на Момчил до краен предел.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 4 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg