Лазаров: Благодарение на мен част от "RRR" е сниман в България

0

Т ой е продуцент в Боливуд. А тази нощ именно Боливуд може да превземе Холивуд. В категорията най-добра оригинална песен „Naatu Naatu“ от индийският филм „RRR“, който е много вероятно  да грабне статуетката.

Тодор Лазаров, когото приятелите наричат Джуди, разказа в специалното студио на NOVA, интересни случки от живота си в меката на индийското кино – Боливуд.

В навечерието на „Оскарите“: Звездите на Холивуд се събраха на годишната гала вечеря на…

„Когато за първи път ми се обадиха за този филм беше 2018 година. Тогава ми предложиха да бъда човекът, който се занимава с конете. Но по това време бях в Лондон. След това ми предложиха да бъда екшън камера оператор. Трябваше да е ангажимент за 5-6 дни, а станаха 6 седмици”, сподели той.

По думите му след това е станал екшън режисьор, а след това довел екипа в България, за да снимат част от него в страната ни.

Феновете ликуват: Риана ще пее на наградите „Оскар“

„С големите звезди, с които съм работил – Хавиер Бардем, Дуейн Джонсън-Скалата, Стивън Сегал – е много просто да се снима. С тези актьори, които наистина са някои – с тях е много лесно да се работи, защото те са истински професионалисти”, подчерта Лазаров.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *