Катастрофа между 3 коли край Ямбол, двама са в тежко състояние

0

В ременно е ограничено движението по пътя между Ямбол и село Веселиново заради катастрофа между три автомобила. Сигналът за инцидента е от 13:40 часа, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Четирима пострадали са транспортирани от екипи на „Спешна помощ“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Пантелеймон“ в Ямбол. Тежко е състоянието на двама от четиримата пострадали, съобщи заместник-директорът на областната болница „Св. Пантелеймон“ д-р Валентин Вълчев.

Тежка катастрофа в Шуменско, двама загинаха (СНИМКИ)

Момиче на 24 г. е с фрактури на таза и на бедрото, приета е за операция в Отделението по ортопедия. Момче на 19 години е в Отделението по реанимация, с черепно-мозъчна травма и счупване на прешлени.

Другите двама са леко пострадали, не се налага да бъдат хоспитализирани. С травма на рамото е 19-годишен. Прегледано е и 15-годишно бременно момиче, пострадало при катастрофата. Вероятно ще бъде освободено за домашно лечение, няма опасност за нея и бебето, каза още д-р Вълчев.

Движението по пътя между Ямбол и село Веселиново все още е ограничено заради катастрофа. Сигналът за инцидента е от 13:40 часа. Движението в участъка се регулира се от екипи на „Пътна полиция“.

Източник: vesti.bg