Илиан Илиев: Надявам се да държим показаното ниво до края на сезона

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев цели възпитаниците му да задържат добрата си игра възможно най-дълго през сезона.

„Моряците“ постигнаха пореден добър резултат, като спечелиха точка в гостуването си на ЦСКА.

„Съжалявам за изпуснатия успех. Футболистите ми дойдоха и изиграха мача както искахме. Може би заслужавахме да победим, но и ЦСКА имаха две ситуации при резултат 1:0, с които можеха да затворят мача. Играхме така, както искахме. Трябва да изчистим непредизвиканите грешки. Последните 2 години бяхме близко до 3-ото място. Надявам се да сме узрели и да държим показаното ниво до края на сезона“, заяви той след срещата.

Наставникът се надява клубът да не се разделя с Матеуш Машадо, макар това да е много вероятно.

„Първоначално се зарадвах, че трансферът на Матеуш Машадо е пропаднал. Ние не искаме да го продаваме, но към него има голям финансов интерес и желание да си тръгне от страна на агентите му. Той знае, че си тръгва на 90%, а той изигра днешния мач на 100%. Докато не подпише, нищо не е сигурно. Заместници имаме в отбора“, допълни той.

Илиан Илиев се надява, че отборът му е достатъчно зрял, за да покаже постоянство и да задържи формата си.

„Не съм изненадан от доброто ни ниво. Правим добро представяне всяка година. Малко не ни достига, като се надявам, че вече сме узрели“, добави той.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Източник: bntnews.bg