Заради скандал: Мъж е с опасност за живота след побой от 20-годишен

0

П рокуратурата в Димитровград привлече като обвиняем 20-годишен мъж за нанасяне на средна телесна повреда на 31-годишен мъж, който е бил приет в болница с опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. 

На 26 август около 22:00 ч. на ул. “Бригадирска“ в гр. Димитровград възникнал скандал между роднини. Първоначално конфликтът започнал с размяна на словесни нападки, но след това прераснал във физическа разправа. Намесили се и техни познати, които се сбили помежду си. На 31-годишния мъж е нанесен удар с юмрук в областта на лицето, в резултат на който мъжът е паднал на земята, ударил си е главата и си е глътнал езика, информира полицията. Потърпевшият е откаран в болница с опасност за живота.

Побой пред заведение прати трима мъже в болница

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Активните процесуално-следствени действия продължават, допълват от прокуратурата.

Последният тежък побой в Димитровград бе на 23 март т. г. Тогава 28-годишен мъж преби 71-годишния си баща, който почина в болницата три дни по-късно.

Източник: vesti.bg