Екстремно предизвикателство в новия епизод на „Един за друг”

0

С ръчност, бързина и добра стратегия ще са нужни на дамите в първото индивидуално изпитание за седмица в романтичното предаване „Един за друг“. В генералното класиране временни лидери са Радина и Петър, а последни засега са Виктория и Явор.

„Супердвойка на седмицата“ станаха Александрина и Иван, които стартират игрите с бюджет от 8000 лв. Двамата обаче трябва да изберат от кои три двойки да отнемат по 1000 лв. и така да намалят шансовете им за добро представяне. Какво решение ще вземат и ще има ли сърдити, не пропускайте утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Източник: NOVA

Новото екстремно изпитание ще превърне дамите в истински екшън героини. Предизвикателството ще бъде и най-стратегическото до момента, защото честната игра може да доведе до загуба, а всяко колебание е равнозначно на провал. Жените ще се изправят в директна битка по двойки от двете страни на специално изградена стена за катерене, издигната между два басейна. На различни локации по стената се намират номерирани ключове, които нежните половинки трябва да съберат и поставят на определено място. Има и уловка – те ще имат ходове, с които да забавят и буквално да потопят противника. От всеки двубой победителят ще бъде един, но кой ще бъде той? 

Източник: NOVA

Кой срещу кого ще се изправи в битка? На какво са готови дамите за победа? Кой ще поведе класацията и коя двойка ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *