Един от любимците на публиката се раздели с Hell’s Kitchen

0

В иктор Ковачев, един от най-харесваните участници в петия сезон на Hell’s Kitchen България, е поредният изгонен от Кухнята на Ада. Варненецът очарова зрителите и своите конкуренти в шоуто с чувството си за хумор. Той е един от участниците без голям професионален опит в кухнята и това си пролича по време на вечерната резервация. Виктор трябваше да води червения отбор, но редица лоши решения остави гостите в ресторанта гладни. Шеф Ангелов беше категоричен, че отговорността е негова и той напусна шоуто броени седмици преди финала.

Синият отбор, от своя страна, блесна с добра организация и издаде всичките си поръчки. Станислав, Васил, Цанко и Асен са участниците с най-големи амбиции в шоуто и често егото им създава конфликти. Въпреки това, те успяха да заровят томахавката и да нахранят всички свои гости, включително и специалните – най-титулуваните състезателки по бокс в България. ВИП гостите на червените от хитовия сериал на NOVA “Много мой човек“ обаче останаха гладни.

Източник: NOVA/Красена Ангелова

Следващата седмица кулинарите ще се впуснат в нова поредица от предизвикателства. Те ще трябва да чистят и готвят шаран, а звездните участници ще се изправят срещу загубилия отбор във великденска битка. Кухнята ще бъде озарена от много празнични танци и смях, но радостта няма да трае дълго. В края на всеки от епизодите най-малко един от участниците ще напусне Кухнята на Ада.

Гледайте следващите епизоди на Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 17-и и 18-и април, от 20:00 часа по NOVA. 

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *