Динамичен старт на новата година с четири премиерни екшън сериала по DIEMA

0

М ного екшън и приключения с неочакван край ще предложат четири нови премиерни сериала по DIEMA през новата година. В продължение на пет месеца феновете на силните усещания ще могат да се насладят на високи скорости, опасни игри, престъпни схеми и напрегнато действие. Още в първия ден на 2024 г. телевизионният канал ще пренесе зрителите в света на екстремните преживявания с премиерната хитова поредица „Йелоустоун“, която ще се излъчва всеки делничен ден в 21:00 ч.

Популярната нео-уестърн драма със звездата Кевин Костнър в главната роля ще завладее ефира на DIEMA на 1 януари. „Йелоустоун“ е дело на сценариста Тейлър Шеридан и от премиерата си през 2018 г. досега се превърна в безспорен хит. Сериалът проследява историята на семейство Датън, начело с Джон Дътън (Кевин Костнър), което притежава най-голямото ранчо в САЩ. То е подложено на постоянни атаки от онези, с които граничи – строителни предприемачи, индиански резерват и първия национален парк в страната. Поредицата е интензивно изследване на изпълнен с насилие свят, далеч от вниманието на медиите, където чрез заграбването на земя предприемачите трупат милиарди, а политиците се контролират от най-големите петролни и дървени корпорации в света. Сюжетът постепенно разкрива най-доброто и най-лошото от Америка, погледнато през очите на едно семейство, което представлява и двете. Зрителите могат да проследят първите два сезона на поредицата в тематичния канал.

Следващото премиерно предложение, което ще бъде излъчвано всеки делник в 21:00 ч., е интригуващият трилър „Централа Берлин“. В главната роля влиза талантливият Ричард Армитидж. Зрителите могат да гледат първите три сезона на поредицата от създателя Олен Стайнхауър, която проследява историята на елитния разузнавач от американските тайните служби Даниел Милър (Ричард Армитидж). Той е изпратен в Берлин, за да разкрие самоличността на мъж, който под псевдонима Томас Шоу разпространява секретна информация на немската преса. Наставляван от циничния ветеран Хектор ДеЖан (Рис Айфанс), Даниел ежедневно трябва да се справя с измамата, опасностите и моралните компромиси. Докато се гмурка все по-дълбоко в подземния свят на германската столица, Милър открива конспирации, чиито нишки водят обратно към Вашингтон.

Първите два сезона на криминалният дpaмaтичeн cepиaл „Кметът на Кингстаун“ ще пренесат феновете на силни усещания в гpaд, в който бизнесът със затворите е единствената процъфтяваща индустрия – всеки делничен ден от 21:00 ч по DIEMA. Двукратно номинираният за престижните награди „Оскар“ Джеръми Ренър влиза в главната роля на защитника Майк Маклъски от Кингстаун, Мичиган. Произхождащ от могъщо семейство, той помага на затворниците и техните семейства да се справят с присъдите и произлизащите от тях тежки проблеми. Но тази му роля постепенно го поставя в епицентъра на все по-свиреп конфликт между правоохранителните органи в града и фракционното население на затворите. Оказва се, че той е единственият човек, на когото всички страни могат да се доверят. Разглеждайки темите за системен расизъм, корупция и неравенство, поредицата акцентира върху опита на едно семейство да въведе ред и справедливост в град, който няма нито едното, нито другото. Създаден е съвместно от Тейлър Шеридан и продуцента Хю Дилън, който се повлиява от личния си опит при създаването на епизодите.

Спиращи дъха приключения очакват зрителите с четвъртото премиерно предложение на DIEMA – сериалът „Снайперистът“, чиито първи три сезона ще бъдат излъчени в ефира на канала от 21:00 ч. Той е базиран на едноименната екшън-драма от 2007 г. с участието на Марк Уолбърг и романа „Снайпер“ на Стивън Хънтър. Поредицата с участието на Райън Филип проследява смелото пътуване на бившия снайперист от морската пехота Боб Лий Суагър, който се съгласява да се върне в действие, за да участва в тайна операция. Скоро обаче той открива, че е предаден и обвинен в опит за убийството на президента. Сега, снайперистът трябва да направи всичко по силите си, за да защити семейството си и да изчисти името си.

Не пропускайте премиерните сериали по DIEMA – от 1 януари, всеки делничен ден, в 21:00 ч

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *