Да развенчаем тези митове за вибраторите

0

С ветът на вибраторите и като цяло на всички секс играчки предлага повече възможности всеки ден. Те стават все по-приети и в интерес на истината все по-често намират място в чекмеджетата на нощните шкафчета, независимо дали се използват самостоятелно или в компания.

Въпреки това предразсъдъците към секс играчките и особено вибраторите продължават да съществуват, което означава, че много хора, които обмислят да ги използват или са любопитни, избират да опитат изживяването.

Любопитно е да се знае, че в края на 19 век е съществувала напълно различна концепция за секса, а именно, че само мъжете могат да получават оргазъм. Това оставяло женската сексуалност на заден план.

Сексуалното потискане на жените било толкова сериозно, че дори се свързва с произхода на истерията. Всъщност в много клиники често срещана практика била лекарите да прибягват до ръчна стимулация на пациентите си, за да достигнат така наречения пароксизъм (както се наричал женският оргазъм по това време, тъй като не се смятало, че нежният пол може да получава оргазми).

Основният принос на Джоузеф Мортимър Гренвил към нежната половина от човечество е свързан с появата на първия електрически вибратор през 1889 година.

Вижте някои от най-често срещаните митове за вибраторите в нашата ГАЛЕРИЯ:

Да развенчаем тези митове за вибраторите

По темата

Източник: vesti.bg