Във връзка ли са? Ким Кардашиян и Одел Бекъм-младши заедно на рождения му ден

0

С лухове за любов се носят около Одел Бекъм-младши и Ким Кардашиян от лятото насам. Но докато двойката не спираше да си общува цяла нощ на тържеството за 31-ия му рожден ден в понеделник вечерта, източник каза, че това е било чисто платонично. 

След наградите CFDA — известни още като „Оскарите на модата“ — в Музея по естествена история в Ню Йорк, тълпата от модели, включително Емили Ратайковски, Ашли Греъм, Уини Харлоу и Лори Харви, се насочиха към центъра на града парти по случай рождения ден на спортиста.

„Кардашиян и Бекъм разговаряха цяла нощ с магната на Fanatics Майкъл Рубин“, каза източникът. „Бяха тримата заедно. Изобщо не изглеждаше флиртуващо.“ 

Още през септември се заговори, че 42-годишната звезда от „Кардашиан“ и Бекъм „са излизали небрежно“ след раздялата му с приятелката му Лорън „Лоло“ Ууд.

Междувременно източникът каза, че поканите за партито на Бекъм са предизвикали разнопосочни реакции. На гостите бил изпратен „грозен букет от оранжеви карамфили с бележка, в която пише, че Одел очаква с нетърпение да ги види“.

По темата

Източник: vesti.bg