Виолета Стайкова отстрани Цвети Станева от “Игри на волята” 5

0

Ш ампионката по калистеника Цвети Станева напуска “Игри на волята” 5. Тя беше победена в елиминационна битка от бизнес дамата Виолета Стайкова. 22-годишната Цвети водеше през по-голяма част от времето, но Виолета се ползваше с предимство благодарение на своя съюзник Иван Рълев.

Източник: NOVA

Зъботехникът от Симитли спечели съревнованието на съюзниците срещу футболния съдия Крум Апостолов. Освен 30 златни гроша, Рълев получи още едно голямо предимство. Той ще може да залага по време на утрешната кастинг битка, в която претендент за сезон 6 на “Игри на волята” ще се изправи срещу плувеца Георги Янев от сезон 4.

Източник: NOVA

Отпадането на Цвети ще отслаби коалицията на Крум и модела Калоян Митов, като те по всяка вероятност ще станат мишени на съюза около Виолета и Рълев. Зъботехникът обаче ще поеме голям риск утре и при грешен залог може да отслаби позициите на коалицията си.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 28 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg