Александър Томаш: Не мога да се сърдя на никого

Старши треньорът на Локомотив Пловдив сподели, че опитът на отбора му не е достигнал за повече в загубата с 1:0 от Черно море в среща от 31-ия кръг на Първа лига, Първа група. Въпреки това, той е останал доволен от представянето на младите му футболисти.

„Казвам на Вас, това което казах и на футболистите си – не мога да се сърдя на никого. Преди четири месеца ние сме единственият отбор, който взе точка тук. Аз знам, играл съм тук и знам колко е трудно. Илиан Илиев е изградил за тези седем години отбор, който наистина в момента е на гребена на вълната“, каза Томаш.

„Ние имахме план, план, който може би щеше да успее, ако успяхме да реализираме положенията, които създадохме. Особено първото полувреме. Започва мачът, чиста ситуация от статично положение, 100-процентова ситуация сам срещу вратаря, и веднага получихме гол. Този гол ни стъписа, което е разбираемо за мен и за тези млади футболисти“, добави специалистът.

„Ние преди четири месеца, когато направихме 2:2 тук, имахме шестима футболисти, които предаваха друг облик на състава. Мога да ги изброя, но няма смисъл. Това е повече от 50 процента от отбора. Така че за мен е разбираемо и нормално, аз съм горд с тези футболисти. Дават максимума, даже на моменти се надскачаме. Това са мачове, в които младите могат само да израснат. Аз се радвам за тях и съм много реален“, каза още старши треньорът на Локомотив Пловдив.

„Две неща не ни достигнаха за изравнителен гол – класа и късмет“, завърши Александър Томаш.

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Източник: bntnews.bg