Vivacom предлага най-новия смартфон Nokia G22

0

Vivacom започна продажбите на най-новия смартфон Nokia G22. Устройството, което е и първото от G-серията, е налично в магазините на телекома и онлайн на специалната цена от 11,98 лева/мес. на изплащане за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Най-новият модел на Nokia идва още с 3 години гаранция без допълнителни разходи, както и 2 години актуализации на Android и 3 години месечни ъпдейти на сигурността.

Източник: Vivacom

Nokia G22 е изработен изцяло с грижа за природата. Задният капак е направен от 100% рециклирана пластмаса, а батерията, която може да издържа до 3 дни и е лесно заменима, запазва 80% от работния си капацитет дори след 800 пълни цикъла на зареждане. Всичко това дава още по-дълъг живот на устройството. Благодарение на партньорството с HDM Global потребителите вече могат да закупуват резервни части и ръководства за ремонт на повреден дисплей, огънат порт за зареждане или изтощена батерия на достъпна цена. В продажбения пакет има и прозрачен кейс, който също е от 100% рециклирани материали

Моделът идва с 6,52-инчов HD+ дисплей, 50-мегапикселова камера и множество функции като Night и Quick Night, които балансират светлините и сенките по правилния начин за улавянето на перфектната нощна снимка, както и Audio Boost, което дава възможност на потребителите допълнително да увеличат звука на устройството. Nokia G22 идва с 4GB оперативна памет и 128 GB вътрешна.

Освен това, потребителите могат да се възползват още от разширяване на паметта, което превръща неизползваното място за съхранение в 2 GB допълнителна краткосрочна памет (RAM), както и могат да оптимизират производителността на смартфона с помощта на приложението Auto Cleanup.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *