United Media назначи Павел Благов за директор „Дистрибуция“

0

Д иректорът „Разпространение на съдържание и нови платформи“ на Нова Броудкастинг Груп поема и функциите на директор „Дистрибуция“ в United Media. През последните осем години той отговаря за разпространението на телевизионните канали във водещата медийна и технологична компания в България. Неговите експертни познания, страст и лидерски способности ще допринесат значително за успеха му като директор „Дистрибуция“ в United Media.

Павел Благов има диплома по туризъм и международен бизнес и предприемачество от Икономическия университет във Варна. Той има богат професионален опит в мултинационални компании, като в предишни периоди е заемал различни позиции в Procter&Gamble, Melia Hotels International и AB Travel.

„Промяната е неизменна в живота, а с положителната промяна почти винаги идва и по-голяма отговорност. Новата позиция е едновременно чест и отговорност за мен. С нетърпение очаквам да работя с колеги от цяла Югоизточна Европа и да обменяме идеи и опит. Убеден съм, че чрез сътрудничество и упорита работа ще постигнем изключителни резултати на всички пазари“, заяви Павел Благов, който ще заеме новата си позиция на 1 август.

Главният изпълнителен директор на United Media Александра Суботич отбелязва, че професионализмът и постиженията на Павел Благов в областта на разпространението на съдържание са важни и в продължение на няколко години са добре признати в компанията.

„Повишаването на утвърдени професионалисти с дългогодишен опит е от жизненоважно значение за развитието и укрепването на позициите на компанията. С над 100 медийни активи в портфолиото си, United Media се издигна до върха на медийната индустрия в Югоизточна Европа, а разпространението е ключов компонент на нашата компания. Очакваме с нетърпение Павел в новата си роля да се включи в напредъка на групата в разпространението на висококачественото съдържание, което произвеждаме“, заяви Александра Суботич.

Тя благодари на досегашния директор „Дистрибуция“ Сърджан Йованович за приноса му и отправи пожелания за успех в новата му роля на Продуктов мениджър.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *