4 женски комплекса, които мъжете не забелязват

0

Ж ените често изпадат в истерия, ако забележат, че са натрупали килограми в областта на бедрата или ако открият нова стрия. Мъжете не са толкова фиксирани върху външния вид, особено ако вече са пожелали определена жена.

Жените се подлагат на хиляди процедури, за да направят кожата си перфектна! Но мъжете единодушно признават, че не се смущават дори от забележими белези по тялото на любима си жена. Ключовата дума е „любима“. 

Ето кои са най-често срещаните женските комплекси, които мъжете почти не забелязват:

Бенки

Ето за какво абсолютно не си заслужава да се притеснявате, бенките по тялото. Разбира се, ако бенката е много забележима и ви пречи в ежедневието – постоянно я пипате, е добре да посетите специалист и да разберете дали можете да се отървете от нея. Мъжете почти не реагират на бенките, освен ако, разбира се, те не се открояват значително върху кожата. Но дори и в този случай не се комплексирайте, защото проблемът често се решава с едно посещение при лекаря.

Малък ръст

Проблемът с раста е грандиозен за мъжете, за тях малкият ръст се превръща в „присъда“, но отново този проблем живее само в главата им. Интересното е, че жените също често се комплексират заради ръста си, дори той да е нормален за средностатистическа жена. Не забравяйте, че повечето мъже са буквално луди по „джобните момичета“, така че комплексите за ръста настрана!

Апетит

На срещи много дамите си поръчват салати и малки десерти, защото се притесняват, какво ще си помили мъжа за тях, ако поръчат по-голяма порция. Позната ситуация? Експерти обясняват, че често мъжете ги привличат жени, които се хранят с апетит. Оставете всички съмнения настрана и смело поръчайте пържола вместо салата „Цезар“!

По темата

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *