19-годишен мъж е пребит пред дискотека, МВР разследва случая

1

Т върдение за полицейско насилие взриви социалните мрежи. Според публикация във Facebook, млад мъж е бил пребит от четирима полицаи, в извънработно време.

Костадин Недялков, който е баща на 19-годишното момче, твърди, че случаят е от 11 февруари. По думите му-побоят е станал в 4 часа сутринта пред дискотека. Момчето било нападнато на излизане от заведението, като според разказа на бащата е изпаднал в безсъзнание. Охраната на заведението се е намесила и е спасила живота му, допълва бащата. Официална информация все още няма. Според източници на NOVA е започнало вътрешно разследване в системата на МВР.

Полицията в Плевен започва проверка по случая с побоя над 19-годишно момче. По думите на бащата в инцидента са участвали в извън работно време четирима полицаи, които били цивилни, предава БНР.

Случаят е огласен от бащата на 19-годишното момче. В социалните мрежи той публикува снимка на сина си, от които се виждат наранявания. Побоят е станал на 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека „Анаконда“.

Бащата описва жесток побой.

„Пиша днес 12.02.2023, а не вчера, защото трябваше да съм сигурен 100 %, че биячите са полицаи“, пише в социалните мрежи бащата и се обръща с молба към свидетели на побоя да му пишат.

Според говорителя на МВР Мариан Цветкова започва незабавна проверка по случая.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *