Чудо! Откриха шестмесечно бебе живо, след като бе отнесено от торнадо

2

Ч етиримесечно бебе бе намерено живо, след като детето беше отнесено от торнадо в Тенеси.

Родителите казаха, че смъртоносно торнадо в събота е разрушило мобилния им дом, засмуквайки кошарата с бебето, докато все още е вътре в него. То оцелява и е открито в паднало дърво под проливния дъжд.

Бебето, едногодишното му братче и родителите са само с леки порезни рани и натъртвания.

С приближаването на торнадото майката на двете деца, 22-годишната Сидни Мур, каза, че покривът на мобилния им дом е бил откъснат. „Торнадото се спусна вътре и вдигна кошарата с бебето ми в нея“.  

Нейният приятел – и бащата на момчето – се хвърлил да защити кошарата, но в крайна сметка също бил вдигнат от торнадото.

Докато това се случвало, г-жа Мур грабнала едногодишния си син Принстън. „Нещо в мен  ми каза да тичам и да скоча върху сина си“ – каза г-жа Мур. „Буквално в момента, в който скочих върху него, стените рухнаха. Бях наистина смазана. Не можех да дишам“, спомня си майката.

След като торнадото преминало, Мур успяла да избяга от развалините с Принстън. Тя и приятелят ѝ веднага започнали да търсят бебето.

След като го търсят под проливния дъжд, те намират детето, живо, в това, което майката казва, че „приличаше на малка люлка на дърво“.

„Мислех, че е мъртъв“ – каза г-жа Мур. „Бях почти сигурен, че е мъртъв и нямаше да го намерим. Но той е тук и това е по Божията милост.“

Сестрата на г-жа Мур, Кейтлин Мур, стартира GoFundMe, за да им помогне, след като торнадото унищожи напълно колата и дома им.

Децата и майката се отървават само с леки порязвания и натъртвания, но нейният приятел е със счупена ръка и рамо.

„Ще умра за децата си. Това дори не е въпрос. И приятелят ми би направил същото“, казва още Мур.

По темата

Източник: vesti.bg