Харизматичен, умен, смел: Историята на Дякона

0

Х аризматичен, умен, смел, строен, синеок, сладкогласен и пълен с плам –  като такъв познава историята Васил Левски. Мъж с подобни качества, както можете да си представите, несъмнено е вълнувал дамските сърца. За любовния живот на Апостола не се говори много, най-вече от уважение към революционния му подвиг. Важното дело на Левски обаче не изключва и не прави грешно присъствието на някои открояващи се жени в неговия живот.

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да откриете биографичния филм „Дякон Левски“, който ще ви даде възможност да се потопите във вълнуващия живот на този велик българин. Част от този вълнуващ живот неизменно е и любовта, макар и недотам щастлива.

Източник: БГНЕС

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

За съжаление в своя живот Апостола не успява да създаде семейство. Кандидатки за сърцето му безспорно е имало, но той така и не минава под венчилото, въпреки че два пъти е бил ужасно близо до този момент – веднъж по любов, а другия път, притиснат от обстоятелствата.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Проверете: Колко знаете за Васил Левски (ОТГОВОРИ)

По темата

Източник: vesti.bg