Фандъкова предаде властта, подари на Терзиев каската си (СНИМКИ)

1

Добре дошъл, от днес този кабинет е ваш”. С тези думи Йорданка Фандъкова посрещна в кабинета си новият кмет на София Васил Терзиев.

“Разбрах, че обичате цветя, оставям ви едно живо цвете. Оставям ви и химикала, защото ще подписвате много неща. Пожелавам ви да продължите да променяте столицата заедно с всички граждани на София”, пожела още Фандъкова.

Йорданка Фандъкова и Васил Терзиев
Йорданка Фандъкова и Васил Терзиев Източник: БТА

Тя изрази надежда да се продължи с дигитализацията, оставените проекти да бъдат завършени, както и да се започнат нови, след което подари и своята каска на Васил Терзиев.

“Имате телефона ми, винаги можете да ми се обадите”, коментира още бившият кмет на София, която управляваше столицата в продължение на 14 години.

Васил Терзиев
Васил Терзиев Източник: БГНЕС

Фандъкова благодари на софиянци, че четири пъти са ѝ гласували подкрепа. “Оттук нататък ще обърна внимание на семейството си и ще продължа да работя за София, ще продължа да се ангажирам с обществените каузи. Оставам и част от ГЕРБ”, поясни Фандъкова.

Досегашният кмет на София пожела на новия кмет Терзиев да продължи усилията в икономиката, бизнеса, образованието, социалните дейности и инфраструктура.

Източник: vesti.bg