Участниците от сезон 5 на Hell’s Kitchen се спасиха след кулинарен триумф

0

Н ай-добрите кулинари в сезон 5 на Hell’s Kitchen България защитиха мястото си в кухнята на шеф Виктор Ангелов след победа над четирима от най-успешните готвачи от миналогодишния сезон на шоуто.

В Кухнята на Ада отново се завърнаха победителката Валентина, завършилата на второ място Виктория и двама от най-обичаните участници – Мариела и Камен. Станислав, Виолета, Кристиан и Васил се сблъскаха с трудности в началото на вечерната резервация, но успяха да наваксат и да спечелят битката в последната минута, благодарение на перфектните си десерти.

Триумфът на черните куртки беше причината шеф Ангелов да не се раздели с нито един от тях. Пред най-добрите 4 обаче предстоят още сложни изпитания по пътя към големия финал, който ще се проведе на 16-и май.

В следващия епизод в шоуто ще се завърне любимката на зрителите – Цветомира от Враца. Тя ще има специална роля – да събуди Станислав, Васил, Виолета и Кристиан преди изпитанието им с караваните на Hell’s Kitchen. Този път на кулинарното бойно поле черните куртки ще срещнат своите конкуренти от златния отбор. Къци, Роксана, Виктория, Мирослава и Емануел ще готвят срещу най-добрите 4, а по-късно ще се изправят срещу тях и във вечерната резервация. Отборът, който загуби, ще трябва да се раздели с един от своите.

Гледайте Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 8-и и 9-и май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *