Уил Смит се завръща на големия екран за втората част на игралния филм "Аладин"

Уил Смит вероятно ще се завърне в „Аладин 2“ като джина, изпълняващ желания, съобщават американски медии. Към него ще обаче ще се присъединят още джинове, които ще бъдат пресъздадени от други известни актьори.

Първият игрален филм за „Аладин“ започва с джина на Уил Смит, който разказва на децата си едноименната приказка, макар че в края разбираме, че джинът е освободен от лампата и сега е човек със семейство.

Засега е известно, че режисьорът Гай Ричи се завръща, за да режисира Уил Смит и „Аладин 2“ и вероятно има доста идеи за новия сюжет. Историята на „Аладин“ вече беше достатъчно променена в първия филм и показа на зрителите как джинът се влюбва, става човек и има семейство. Първият филм за Аладин спечели над 1 млрд. долара в световния бокс офис.

Това вероятно ще е и една от първите големи роли за Уил Смит, който си навлече неодобрението на Холивуд, след като шамароса водещия на Оскарите през 2022 г. Крис Рок. Причината – неуместна шега на водещия със съпругата на Смит. Същата вечер актьорът взе и статуетка за ролята си във филма „Методът Уилямс“.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Източник: bntnews.bg