Трифон Симеонов – Туньо е първият отпаднал участник в “Игри на волята” 5

0

Т елевизионният репортер Трифон Симеонов – Туньо загуби първия елиминационен двубой в “Игри на волята” 5 и напусна екстремното риалити. На Арената той трябваше да мери сили с компютърния гений Момчил Василев, но битката се оказва неравностойна. Първото интервю на Туньо след изгонването му може да гледате утре сутрин в “Събуди се” по NOVA.

В първата седмица на “Игри на волята” 5 Трифон Симеонов – Туньо влезе в конфликт с останалите играчи в племето на Старейшините. Той беше обвинен от тях в саботаж по време на номинационната битка. Нападките дойдоха от 47-годишния културист Валентин Петров, милионера Мартин Николов – Елвиса и бизнес дамата Виолета Стайкова. Това допълнително разклати позициите на Туньо в племето на Старейшините и той остана без съюзници.

Източник: NOVA

В съботния епизод на “Игри на волята” зрителите ще станат свидетели на нов тип битка. На Арената отново ще излезе един от най-добрите играчи в историята на риалитито – Филип Атанасов – Фифо. Той ще се бори за място в сезон All Stars, а срещу него ще се изправи претендент от тазгодишните кастинги, който ще се бори за място в шестия сезон на “Игри на волята”.

По време на новата кастинг битка ще присъства и племето на Амазонките. Те ще трябва да заложат на своя фаворит и ако залогът им се окаже правилен, те ще спечелят облаги. Ако сгрешат обаче, ще бъдат наказани.

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 9 септември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg