Трафикът по границите: Къде е най-натоварено в неделя

0

И нтензивен е трафикът на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП)  „Видин“, на границата с Румъния, на изход за товарни автомобили, съобщиха от „Гранична полиция“. Данните са към 8:00 часа тази сутрин.

Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и на границата със Сърбия. На ГКПП „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване, предупреждават от „Гранична полиция“.

На границите с Република Северна Македония и с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *