Тошко Йорданов: Лидерите на „Продължаваме промяната“ трябва да бъдат арестувани

4

П редседателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов бе категоричен пред журналисти в НС, че той и колегите му няма да преговарят с „Продължаваме промяната“.

„Ние на разговор с хора, които са държавни изменници няма да стъпим, освен ако Кирил Петков и Асен Василев не бъдат разкарани от „Продължаваме промяната“ и си понесат законовите последствия. С някаква друга „Промяна“ може и да говорим, с тази не“, категоричен бе Йорданов.

Тошко Йорданов: Петков призна какво има в записите на Василев и как пази Борисов

Председателят на ПГ на ИТН уточни какво е компромис за него и призова за арести: „Компромис е останалите политически партии в този кабинет да седнат и да говорят без „Продължаваме промяната“, тъй като техните лидери всъщност трябва да бъдат арестувани за държавна измяна. Това е компромис“, убеден е Йорданов.

„Това решение на ГЕРБ е слабо и вредно“ – по този начин той коментира изявлението на ГЕРБ в парламента по-рано днес. Габриел заяви посочи, че разговорите с ПП-ДБ не са „в ледена епоха“, но наблегна на факта, че разочарованието в обществото е огромно и отправи призив форматът и съставът на кабинета да бъдат преосмислени.

Източник: vesti.bg