„Той е моят свят”: Парис Хилтън празнува 6 месеца от раждането на сина си Финикс

0

„Той кара живота ми да се чувства толкова пълноценен“, пише телевизионната звезда заедно със серия от нови снимки на момченцето си.

В неделя 42-годишната Парис Хилтън отбеляза шестте месеца, откакто синът ѝ Финикс Барън се появи на бял свят, като сподели поредица от нови снимки в Instagram.

На поредицата от снимки Хилтън се вижда облечена в розов анцуг с щампа на сърце и гушнала Финикс в скута си, докато той сладко се взира в очите на майка си и се очарова от заобикалящия го декор.

„Тази Барби е мама. 💕👱🏼‍♀️👶🏼💕“, написа Хилтън под снимките. „Моето момченце Феникс днес навършва 6 месеца.🥰 Той е моят свят и кара живота ми да се чувства толкова пълноценен. Нямам търпение за всички вълшебни спомени, които ще създадем заедно!💫 Мама те обича толкова много, ангелче😇.“

На снимките Хилтън, която носеше и чифт сини чорапи с щампа на облаци, е седнала на голям розов килим.

„😍“, коментира сестрата на Парис Ники Хилтън Ротшилд, а певицата Никол Шерцингер добави: „Толкова се радвам за теб, сестричке 💞💞💞“.

Парис наскоро призна, че „мечтае“ да разшири семейството си и да добави „малка принцеса“ в него.

Миналата седмица медийната личност и диджей сподели няколко снимки в Instagram, на които се забавлява с трите си малки племеннички – и призна, че не би имала нищо против да има и своя собствена малка дама наоколо.

„Скъпи спомени с моите прекрасни племеннички. Да бъда леля ми носи толкова много щастие и изпълва сърцето ми с толкова много любов. 💖“, написа Хилтън под снимките. „Мечтая за деня, в който ще имам своя собствена малка принцеса, с която да споделям тези невероятни моменти… 🥰💗#AuntieParis.“

По темата

Източник: vesti.bg