Терзиев предупреди за фалшива анкета, с която се набират кадри за Столична община

5

„В социалните мрежи се разпространява фалшива анкета с неясен източник, с която се набират „кадри за общинска администрация“ в София. Важно – моля Ви да не попълвате тази анкета, защото данните, които предоставяте, най-вероятно се събират и обработват незаконно и могат да бъдат използвани за користни цели“, предупреди избраният за кмет на София Васил Терзирев във Фейсбук.

Съобщиха кога встъпва в длъжност новият кмет на София Васил Терзиев

„Категорично заявявам, че тази мнима инициатива за подбор на служители няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация. Подобни спекулации на гърба на институциите са абсолютно недопустими, уронват авторитета и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там“, подчерта Терзиев.

Екипът на Ваня Григорова подготвя жалба срещу изборните резултати

„Неведнъж по време на кампанията към споделял, че човекът и неговият потенциал са в центъра на нашата програма за управление на София. След официалното ми встъпване в длъжност предстои да се запозная лично с колегите от администрацията на Столичната община. Нямам никакви съмнения, че сред тях има изключителни професионалисти. Назначаването в общината ще се случва по установените процедури и при спазването на установените правила“, допълни Терзиев.

Източник: vesti.bg