Тежка загуба изпраща Гладиаторите на съвет в „Игри на волята“ 5

0

Д раматична битка с много обрати изпрати Гладиаторите на съвет. Недостатъчно доброто представяне на викинга Даниел Димов и новото попълнение в червеното племе Михаил Кръстев се превърна в причина червеното племе да изгуби първия номинационен сблъсък.

Преди играта за неприкосновеност тройната коалиция между братята Михаил и Радостин и зъболекаря Иван Рълев опита да пречупи плувеца Калоян Митов, за да го спечели на своя страна. Най-младият участник сред червените даде своята краткосрочна подкрепа на двамата братя и Рълев и обрече единствената жена в племето Цвети Станева на изгнание при останалите Изгубени. Това негово решение разбуни духовете в племето и споровете при мъжете продължиха дори след напускането на шампионката по калистеника.

Източник: NOVA

В първата номинационна битка за тази седмица предимството на Амазонките вкара в капан племето на Гладиаторите, което потъна безславно и още утре ще се изправи очи в очи с водещата Ралица Паскалева край огъня. Впечатляващото представяне на Амазонките им гарантира сигурност, докато Старейшините се измъкнаха на косъм, след като новото попълнение Виктория Пенелова и бившата волейболистка Денислава Велкова успяха да наредят светкавично своя пъзел.

Борбата между коалициите при червените ще продължи и в утрешния епизод, а най-близките хора на мъжете ще разчувстват и просълзят и най-смелите войни по време на съвета.

Не пропускайте следващия епизод „Игри на волята“ утре, 5 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg