Тагарев за случая с детето на Мустафа Емин: Ще взема решение, когато се запозная с фактите

Съветникът на военния министър – Мустафа Емин, е злоупотребил със служебно положение като е проявил вербална агресия към служителите на „Пирогов“. Това е изводът от приключилата на 31 август проверка в спешната болница. Информацията съобщи в профила си във Фейсбук председателят на парламентарната Комисия по отбрана Христо Гаджев.

Междувременно военният министър Тодор Тагарев обяви, че е изискал записите от нощта, в която неговият съветник се замеси в скандал в „Пирогов“. Според служители на лечебното заведение той е поискал детето му да бъде вкарано в шокова зала, докато там има друго дете.

„Версиите са две. Аз съм изслушал моя съветник и това, което първоначално беше обявено, те се разминават много съществено, много емоциална беше реакцията на всички. Аз ще взема решение тогава, когато се запозная с фактите. Очаквам да видя запис. Случаят, както виждате, има много сериозна политическа окраска. Виждате, искат се оставки, искат се мои оставки по този повод, така че има начин да видя и аз записа преди да взема решение“, поясни военният министър Тодор Тагарев.

Какво показа проверката в „Пирогов“ по случая с детето на Мустафа Емин

Източник: bntnews.bg