С огнена прическа: Меган Фокс представи новата си стихосбирката в Ню Йорк

3

37-годишната Меган Фокс дебютира с яркочервена прическа, докато промотираше стихосбирката си „Хубавите момчета са отровни“ в Ню Йорк във вторник.

„Хубавите момчета са отровни“: Меган Фокс издава лична стихосбирка

Фокс съчета огнената си коса с кафяв полупрозрачен топ, кафява кожена пола с висока талия и черни лачени ботуши на ток. Тя допълни визията си с устни в телесен цвят и изключително дълги червени нокти.

Източник: Getty Images

Появата на актрисата идва в момент, в който беше издадена новата ѝ стихосбирка. В книгата Фокс разказва откровено за личния си живот, като разкрива за миналите си връзки и описа спонтанния аборт, който е претърпяла от годеника си Machine Gun Kelly.

В едно от стихотворенията Фокс пише за ултразвуковата снимка на момиченце в 10 седмица и един ден, като споделя: „Може би ако не беше… може би ако бях…“.

На друго място тя пише: „Искам да държа ръката ти / да чуя смеха ти“, а по-късно: „но сега / трябва да кажа / сбогом“. В друг ред си представя как държи бебето с думите, „докато те изтръгват от вътрешностите ми“.

„Ще платя всяка цена“, казва Фокс. „Кажи ми, моля те, / какъв е откупът / за нейната душа?“

Говорейки в „Добро утро, Америка“ тази седмица, Фокс заяви, че „никога не е преминавала през подобно нещо в живота си“.

„Имам три деца, така че беше много трудно и за двама ни и ни изпрати на много диво пътешествие заедно и поотделно… опитвайки се да се ориентираме: „Какво означава това?“ и „Защо се случи това?“ – споделя тя за травматичното преживяване.

Фокс има трима сина от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн.

Machine Gun Kelly, който се сгоди за Фокс през 2021 г. – има дъщеря, Кейси Колсън Бейкър, на 14 години, с бившата си Ема Канън.

Преди излизането на книгата си Фокс говори за това, че е намерила свободата да пише за живота си.

Меган Фокс отложи сватбата си

„Актьорството наистина не ми позволява да изразявам себе си напълно по начина, по който го прави писането, защото чета чужди думи под нечие ръководство“, каза актрисата. „Поезията ми дава възможност да изпитам катарзис чрез изкуството.“

Източник: vesti.bg