Стратегът Крум Апостолов отпадна от „Игри на волята“

0

О лимпийският медалист Красимир Дунев спечели елиминационната битка срещу футболния съдия Крум Апостолов и го отстрани от “Игри на волята” 5. Стратегът от Куклен беше попаднал в изолация в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му – Цвети Станева и Калоян Митов. Той беше изпратен на елиминационна битка от червеното племе с надежда да се върне, за да се запази един от силните играчи, но беше победен на Арената.

Източник: NOVA

Краси Дунев получи предимство благодарение на Момчил Василев, който надви съюзника на Крум – Благомир Мастагарков. Това даде възможност на олимпийската легенда да направи една обиколка по-малко на трасето. Крум успя да го изравни, въпреки предимството, но Краси Дунев беше по-бърз в разгадаването на словосъчетанието в последната фаза на играта.

Източник: NOVA

В утрешната кастинг битка Момчил отново ще има възможност да залага на Арената. В двубоя ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на екстремното риалити. Срещу нея ще застане Изабела Здравкова – бившата й най-добра приятелка и състезателка по модерен петобой, с която често са мерили сили на стадиона.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в събота, 11 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg