Стратегическа игра за дамите в новия епизод на „Един за друг”

0

С тратегии, интриги и първи конфликти очакват зрителите тази седмица в романтичния риалити формат „Един за друг“. След като новата двойка във вилата на любовта, Кристина и Артьом, се присъедини към любовната надпревара, сега е ред за първото им индивидуално изпитание – да приготвят 22 палачинки за 22 минути. Как ще се справят инфлуенсърите от Бургас и каква ще бъде реакцията на останалите участниците, когато ги видят, очаквайте в новия епизод на предаването – утре вечер в 21:00 ч. по NOVA.

Кристина и Артьом
Кристина и Артьом Източник: NOVA

Новото индивидуално изпитание ще внесе напрежение сред дамите, а победата ще бъде възможна само с правилна стратегия. Жените ще се впуснат в игра с въпроси, в която трябва да познаят избора на своя кавалер. Темите са свързани със семейните отношения, живота на мъжете преди връзките им, техните хобита и предпочитания. За да спечелят обаче, нежните половинки ще трябва да направят важен избор – от коя от своите конкурентки да откраднат точки. Шестте дами с най-висок резултат ще спечелят залозите на партньорите си, а останалите пет – ще загубят. Кой срещу кого ще избере играе и ще бъде ли нарочена новодошлата Кристина, не пропускайте в новия епизод на „Един за друг“.

Източник: NOVA

Какви залози ще направят кавалерите? Добри стратези ли са дамите? Как ще се справят с кражбата на точки и коя двойка ще стане отличник без нито една грешка? Кой ще поведе класацията и кой ще остане с най-малко средства в своята сметка, гледайте в новия епизод на най-романтичното риалити, тази сряда в 21:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриетев сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *