Стая със загадки в новия епизод на „Един за друг”

0

Р омантична версия на „Мисията невъзможна“ очаква участниците в предизвикателството за двойки в новия епизод на романтичния формат „Един за друг“. След първите две индивидуални игри, начело на временното класиране са Габриела и Десислав, следвани от Радина и Петър.

Източник: НОВА

Първите номинирани участници са Димана и Христо, и Александрина и Феодор. Двойките имат шанс да се спасят, ако спечелят тандемното изпитание, но ще успеят ли, не пропускайте утре вечер в 20:00 ч. по NOVA.

Източник: НОВА

За да се справят успешна с новата задача, партньорите ще се освобождават взаимно от плен, ще решават пъзели и ще събарят стени. Всичко това и още много изненади очакват двойките в стая със загадки, или т. нар. Escape room. Участниците трябва да намерят начин да разгадаят тайните на своеобразна атомна подводница, за да се измъкнат и да спечелят играта. Те ще разполагат с 13 минути за целта, а работата в екип и добрата комуникация ще бъдат решаващи. Успехът в играта носи не само победа, а и финансов бонус в размер на 2000 лв.

Източник: НОВА

“Супердвойката на седмицата” ще има специална привилегия – да спаси една от номинираните двойки и така да гарантират оставането им в предаването. Кого ще изберат и ще има ли разочаровани, не пропускайте в новия епизод на семейния риалити формат „Един за друг“.

Източник: НОВА

Кои двойки ще се изправят в битка за спасение? Кои участници ще се изправят едни срещу други в елиминация? Кой за кого ще гласува и кой ще си тръгне, гледайте в новия епизод на най-романтичното предаване, тази събота в 20:00 ч. по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *