Старейшините отиват на Дивата река след тежка загуба в “Игри на волята” 5

0

Н ово разпределение на териториите след важна битка очаква племената в “Игри на волята” 5. Гладиаторите ще прекарат седмицата в луксозната Резиденция след триумфа на плувеца и модел Калоян Митов, който демонстрира умения в подреждането на пъзели и донесе победата за червените. Те избраха единодушно за капитан културиста Николай Костадинов, който утре ще се изправи срещу лидерите на Амазонките и Старейшините – Мария Оряшкова и Благомир Мастагарков.

За първи път Амазонките ще имат възможност да спят в удобно легло и да ядат топла храна в Стопанството, след като завършиха на второ място. Те завоюваха голяма преднина, но в последната фаза двама от играчите с най-големи заявки в подреждането на пъзели – Момчил Василев и Цветелин Гешов, не се справиха със задачата. Напрежението между Амазонките и пленниците им расте с всеки изминал ден. Цветелин и Пеньо Гатевски – Гатьо опитаха да направят преврат, избирайки Момчил за капитан, но той провали плана им като гласува за Оряшкова вместо за себе си.

Източник: NOVA

Загубата в териториалната битка на Старейшините ги обрича на седмица на Дивата река. Племето беше отслабено след елиминацията на Васил Василев, брата на Момчил, и загубата в битката за спасение на Мартин Николов – Елвиса, която го изпрати в Чистилището. Как ще се отразят суровите условия на участниците, които досега не са живели на Дивата река, предстои да разберем.

Източник: NOVA

В утрешния епизод капитаните на трите племена ще се изправят в тежка битка, която ще донесе предимство на едно от тях. Изгубените пък отново ще излязат на Арената, за да се борят за място в едно от трите основни племена.

Не пропускайте “Игри на волята” във вторник, 26 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“.

Източник: vesti.bg