СПРАВЕДЛИВОСТ: АПИ плаща 200 бона за удавник при потопа в с. Бисер

СПРАВЕДЛИВОСТ: АПИ плаща 200 бона за удавник при потопа в с. Бисер – Narod.bg

Източник: Narod.bg