Служебна номинация за Виолета Стайкова след нарушение на правилата

1

В иолета Стайкова получи служебна номинация и ще трябва да се изправи срещу шампионката по калистеника Цвети Станева на елиминационната битка в петък. Бизнес дамата наруши правилата на “Игри на волята” като сподели кой е първият номиниран от Гладиаторите на дъщеря си Денислава, която е част от племето на Старейшините.

Източник: NOVA

Гладиаторите загубиха номинационната битка, а на Арената Стайкова беше обвинена в саботаж. Най-големият й противник – Мартин Николов – Елвиса заподозря, че слабото й представяне е част от стратегия за отстраняването на Цвети. Виолета обаче отрече обвиненията и сподели, че е контузена.

Източник: NOVA

Утрешната елиминационна битка ще определи коя от двете коалиции в племето на Гладиаторите ще получи надмощие. Отпадането на Цвети ще отнеме ценен съюзник от Крум Апостолов и Калоян Митов, а загубата на Виолета би лишила коалицията на Иван Рълев от най-важния стратег.

Източник: NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в петък, 27 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Източник: vesti.bg