След престоя в болница: Мадона се завръща към репетициите за турнето си

3

64-годишната Мадона се завърна към репетициите за турнето си „Celebration“, след като беше хоспитализирана с бактериална инфекция. Това пише The Sun, позовавайки се на собствен източник. 

„Тя все още се възстановява, но буквално се възползва от възможността да се върне на репетициите“, каза вътрешен човек.

Турнето ще започне в Лондон на 14 октомври.

„Тя нае Колизеума в Ню Йорк и допълнително място в Лондон за последната седмица на репетиции. Обикновено през последната седмица тя репетира на същото място, където трябва да свири, но поради концертите на Blink-182 в клуб O2, екипът й ще може да започне тренировки там само ден преди самия концерт “, каза източникът .

Началото на турнето в 35 града в Северна Америка беше насрочено за 15 юли във Ванкувър. След участия в Ню Йорк, Маями и Лос Анджелис, певицата трябваше да замине за Европа на 14 октомври, а по план участията трябваше да приключат през декември. Поради голямото търсене на билети в предварителна продажба, бяха добавени допълнителни концерти.

Мадона трябваше да отложи турнето поради заболяване. Мениджърът на певицата Гай Осери каза, че звездата е „развила сериозна бактериална инфекция, която е довела до дни в интензивно отделение“. 

По темата

Източник: vesti.bg