След катастрофата с мигранти: За лечение в „Пирогов“ остават четирима от откритите

1

Ч етирима мигранти от общо приетите седем остават на лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“, информираха от лечебното заседание във връзка с пътния инцидент по-рано днес в столицата, при който бяха открити 49 мъже в бус. Общо 16 души бяха настанени в три болници.

От „Пирогов“ информират, че от седемте приети – един е непълнолетен, а останалите шест са пълнолетни. Трима от четиримата, които ще останат за лечение в болницата, са настанени в Клиника „Токсикология“, а един – в Клиника по вътрешни болести. Останалите трима, сред които е и непълнолетният младеж, са освободени и не са пациенти на лечебното заведение, уточняват още от там.

След катастрофа: Хванаха бус с 49 мигранти в центъра на София (СНИМКИ)

От пресцентъра на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“ съобщиха по-рано днес, че в болницата са приети трима души. Шестима са приети в спешното отделение на УМБАЛ „Св. Анна“, съобщиха от болницата. Те са на видима възраст между 20 и 30 години. Всички са дехидратирани. Един от мъжете е с травма на долен крайник и е прегледан от ортопед, а един е получил гърч и е прегледан от невролог. Хоспитализирани са за наблюдение.

Източник: vesti.bg