Слави Трифонов: Киро, ти си патологичен лъжец

5

„Когато Кирил Петков ми гостува в едно телевизионно предаване беше един ошмулен разпространител на пробиотици. Обаче, беше симпатичен. Симпатичен в своята безнадеждност. Даже лъжата му, че Опра Уинфри му е рекламно лице беше някак си… симпатична лъжа. Като лъжата на човек, който няма какво друго да направи освен първо да излъже. След това всички сме свидетели в скока на кариерата и лъжите на Кирил Петков”.

Това написа лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в страницата си във Фейсбук.

Слави Трифонов: Вие от ПП-ДБ сте големи лавандули, направихте услуга на мафията

„Кариерата му, благодарение на обстоятелствата беше зашеметителна, каквото е и падението му. И лъжите му вървяха ръка за ръка с кариерата. Зашеметително. Като на някакъв български, изроден вариант на барон фон Мюнхаузен. Гледам го днес, как се оплаква, че Бойко Борисов не му вдигал телефона. Той и от мен се оплакваше, по същия начин, че не му вдигам телефона. Опазил ме Господ да се сравнявам с Бойко Борисов, но явно всеки, който започне да си общува с Кирил Петков, по някакъв начин, в крайна сметка спира да си вдига телефона”, каза Трифонов, обвинявайки Петков, че „не спира да лъже”.

„Тези, дето арестуваха Бойко Борисов, сега го пазят“

„И в крайна сметка кой е в коалиция с ГЕРБ и ДПС? Кой звъни на Бойко Борисов като изоставено гадже? Кой твърдеше, че ще унищожи „модела ГЕРБ”, а направи коалиция с тях, че и с ДПС? И сега плаче, че Бойко Борисов не му вдига телефона? Кой Киро, а? Ти! Ти, Киро, ти!”, заключи Трифонов.

Източник: vesti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *