Секс по телефона: Възможно ли е да поддържа страстта във връзката

0

С ексът по телефона може да представлява една чудесна възможност да работите върху фантазии, които вие или вашият партньор никога не сте опитвали в реалния живот поради някакви причини. Това може да са били физическо разстояние, някакъв емоционален или финансов проблем или дори обикновена срамежливост. Когато не се намирате в една и съща стая с партньора си и не трябва да го гледате в очите, има голяма вероятност да сте по-уверени да кажете това, което наистина искате.

Източник: iStock/Getty Images

Този тип акт от разстояние включва в себе си изказване на своите и слушане на чуждите сексуални фантазии по телефона. Определено такъв секс може да събуди страстта в една връзка, стига и двамата партньори да бъдат отворени за това. В противен случай единствено ще създаде напрежение.

Тук ви оставяме няколко съвета, които могат да ви помогнат:

 • Изберете време, когато сте сами и свободни да си починете.
 • Освободете напрежението в себе си и се заредете с правилното настроение.
 • Поговорете няколко минути, преди да започнете, ако това ще ви помогне да се отпуснете, но не забравяйте сексуалната цел на разговора.
 • С нисък, мек тон на гласа или силно дишане можете да внесете възбуда.
 • Започнете разговор за секс.
 • Опишете как изглеждате и как се чувствате, като бъдете толкова дискретни или смели, колкото искате.
 • Кажете какво си въобразявате.
 • Опишете физическите и емоционални усещания, които изпитвате, докато си представяте определени действия.
 • Стенанията са чудесен начин да изразите колко добре се чувствате. Не е нужно обаче да правите това, ако не се чувствате комфортно.
 • Не се чувствайте зле, ако партньорът ви не иска да мастурбира с вас. Освен това не се притеснявайте, ако той/тя започне да го прави, а вие не искате, това не е задължение. Просто се наслаждавайте да слушате.
 • Как ще завършат нещата, зависи от вас. Няма нужда да чакате оргазъм, нито да спирате само защото вече сте го изпитали.
 • Кажете на партньора си колко страхотно сте си прекарали, преди да прекратите разговора.
6 съвета за секс, когато не сме сами вкъщи

Като всяка сексуална активност, която е нова и непозната, сексът по телефона може бъде плашещ за някои хора. Не позволявайте обаче това да ви държи настрана. След като го опитате и разберете, че не е толкова страшно и опасно, може да бъде наистина забавно.

Ако вашият партньор се колебае, не се притеснявайте да го попитате кое по-конкретно не му звучи привлекателно и вижте дали можете да намерите начин съответно да се приспособите. Например, ако се притеснява, че съквартирантите ще го чуят, попитайте дали ще му бъде по-приятно да си изпращате закачливи съобщения. 

Понякога е трудно да се почувствате възбудени, когато лежите по спортни панталони, след като току-що сте изяли храната си за вкъщи на дивана. Може да опитате да се заредите с настроение, като отделите време и се подготвите за секса по телефона по същия начин, по който бихте се подготвили за среща (дори ако партньорът ви изобщо няма да ви види). Често носенето на еротично бельо или събличането може да се почувства също толкова секси за вас, колкото и за тези, които ви виждат.

6 съвета за секс, когато не сме сами вкъщи

Всеки харесва комплиментите, така че ако се затруднявате какво да кажете по време на секс по телефона, това е чудесен начин да запълните всяко неудобно мълчание. Освен комплиментите, не забравяйте, че вашият партньор иска да се чувства специален. Така че, независимо дали правите комплименти или описвате сексуални действия, се старайте да направите нещата възможно най-лични.

Още от автора:

Това е много важно при флирт: Как да използваме езика на тялото

Игра за нови двойки: 45 въпроса, които да си зададете един на друг

Три предимства и два недостатъка на случайния секс

Най-често срещаните мъжки грешки в секса

Липсата на секс: Какво се случва с женското тяло

Добър любовник е? Как да разберем още преди да стигнем до спалнята

Най-често срещаните сексуални фантазии

Източник: vesti.bg