Сдружението "Левски на левскарите" вече е притежател на 9.88% от акциите на ПФК Левски

Сдружението „Левски на левскарите“ официално стана притежател на 9.88% от акциите на ПФК Левски, обявиха от организацията на страницата си във Фейсбук.

По този начин от сдружението изпълниха намеренията си, обявени от председателя Димитър Костадинов в началото на седмицата, за придобиване на миноритарен дял от „синия“ клуб.

От „Левски на левскарите“ съобщиха, че това им действие поставя началото на тяхната главна мисия – „придобиването на мажоритарен дял в ПФК Левски“ и „налагането на нов, демократичен модел на управление, в който привържениците да избират оперативното ръководство на клуба“.

Ето го и официалното съобщение от сдружението:

„Тази сутрин тръст „Синя България“ прехвърли своя миноритарен пакет от акции в клуба на сдружение „Левски на Левскарите“.

По този начин бе изпълнено решението взето на последното Общо събрание на Тръста акциите да бъдат прехвърлени на „Левски на Левскарите“ като най-голямата и представителна левскарска организация.

С този акт поставяме началото на нашата главна мисия, а именно придобиването на мажоритарен дял в „Левски“ и налагането на нов, демократичен модел на управление на клуба, в който привържениците да избират оперативното ръководство на Клуба.

Очаквайте скоро повече информация относно следващите ни стъпки!

Само Левски!“

https://bntnews.bg/news/levski-na-levskarite-opovesti-che-veche-e-pritezhatel-na-988-ot-akciite-na-pfk-levski-1259602news.html

Последвайте нашия канал „Спорт по БНТ“ във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Източник: bntnews.bg