Румен Гечев: Очакваме и неочакваното от тези разбойници

„Следя и съм потресен, както всички българи, тъй като българският народ не заслужава такава психическа атака, такъв психически тероризъм. Просто здравият разум е вече безсилен да ни обясни това, което ни поднасят ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ“, заяви в „Денят започва“ Румен Гечев от БСП.

Очаквате ли днес да има някаква развръзка?

„Това, което очаквам е да спре този цирк и да отидем на избори, тъй като хората, които се наричат един друг мафия и то с основание. Които след това са прегръщат и си искат извинения и възникват въпроси като са мафия, вие какво правихте с тях цяла година и защо връщате мафията на власт?. Другите като са аматьори защо ги подкрепяте в продължение на една година. И сега да плеснат ръце и да се прегърнат. Хайде стига. Да отиваме на избори и да спре тази агония „, каза Гечев.

Някакъв обрат очаквате ли?

„Очакваме и неочакваното, защото тези юнаци показаха, че са готови на всичко. Нищо чудно да ги видим с усмивка да излезнат, да кажат, че е станала грешка, че са се пошегували и да направят правителство, но по-скоро нещата ми изглеждат, че арбитърът в цялата тази работа, партията, която е написала споразумението, това е ръководството на ДПС, възможно е и там да се търси някакъв трети вариант. Не можем да преценим какво ще ни поднесат тези разбойници“, категоричен е Гечев.

Вижте целия разговор във видеото

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Източник: bntnews.bg