Рейчъл се сбогува с Чандлър

0

Д женифър Анистън се сбогува с дългогодишния си приятел Матю Пери, малко повече от две седмици след преждевременната му смърт.

54-годишната звезда от Morning Show сподели емоционален пост в Instagram, отдавайки почит на покойния си колега от „Приятели“, който беше намерен мъртъв в дома си на 28 октомври.

Анистън цитира мило текстово съобщение, което Пери й е изпратил преди време, в което той я кара да се смее, нещо, което тя сподели, че е било много важно за него.

„О, момче, това е много трудно... Да се сбогувам с нашия Мати беше безумна вълна от емоции, каквато не бях изпитвала никога преди. Всички преживяваме загуба в някакъв момент от живота си. Загуба на живот или на любов. Способността наистина да седнеш в тази скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност, че си обичал някого толкова дълбоко. А ние го обичахме дълбоко. Той беше такава част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше едно избрано семейство, което завинаги промени начина, по който бяхме и какъв щеше да бъде пътят ни. За Мати той знаеше, че обича да разсмива хората. Както сам казваше, ако не чуеше „смях“, мислеше, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И момчето успя да направи точно това. Той разсмя всички нас. И то много. През последните няколко седмици прелиствах съобщенията, които си пишехме един на друг. Смеехме се и плачехме, после пак се смеехме. Ще ги запазя завинаги. Намерих един текст, който той ми изпрати изневиделица един ден. В него се казва всичко.“, пише Анистън.

„Мати, обичам те толкова много и знам, че сега си в пълен покой и извън всякаква болка. Говоря си с теб всеки ден… понякога почти те чувам да казваш: „Можеш ли да бъдеш по-луда?“, пише Анистън, която изигра Рейчъл в култовия комедиен сериал „Приятели“.

По темата

Източник: vesti.bg