Развод за милиони: София Вергара иска да запази бижутата и доходите си

0

С офия Вергара най-накрая отговори на молбата за развод на Джо Манганиело – и също така поиска предбрачното им споразумение да бъде приложено.

Актрисата от „Модерно семейство“ подаде своите правни документи в понеделник и посочи „непреодолими различия“ като причина за раздялата им.

Вергара иска съпружеската издръжка да се определя от предбрачния им договор, чиито подробности не са публични.

Въпреки това в документите на Вергара се отбелязва, че „различни бижута, произведения на изкуството и други лични вещи“, както и всички приходи, които тя е направила преди, по време и след датата на раздялата им, принадлежат на нея.

Общото имущество на отчуждената двойка ще бъде разделено според предбрачния им договор, а Манганиело и Вергара се съгласиха да платят собствените си адвокатски хонорари.

На 17 юли медиите разпространиха новината, че 46-годишният Манганиело и 51-годишната Вергара тръгват по различни пътища след седемгодишен брак.

„Взехме трудното решение да се разведем“, съобщи двойката в изявление. „Като двама души, които много се обичат и се грижат един за друг, учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, когато навлизаме в новия етап от живота си.“

Няколко дни по-късно Манганиело започна процедура по развод, докато Вергара все още празнуваше рождения си ден в Италия.

В крайна сметка Вергара се завърна у дома в Лос Анджелис, където я очакваха букети с цветя от подкрепящите я приятели.

„София живее най-добрия си живот. Тя прекарва време с приятелите си, след като беше задушена във връзка с до голяма степен неподкрепящ я партньор“, казва друг източник.

„София винаги е била до Джо, за да се грижи за него, докато кариерата му никога не е била такава, каквато беше, когато се запознаха. Мисля, че той е бил застрашен от нейния успех и радост от живота“.

Източникът разказа, че Манганиело е бил „малко по-обезсърчен“ от раздялата, но е знаел, че „това е правилният път“, тъй като е решен да има свои собствени деца.

Вергара има общ 31-годишен син Маноло с бившия си съпруг Джо Гонзалес.

По темата

Източник: vesti.bg